Fake Nintendo lojë consoles linjë

nga patrolla

Fëmijët gjithmonë sy në lojë konsol më të fundit në treg dhe Nintendo DS dhe DS Lite është vetëm një prej tyre. Ajo ka qenë duke nxjerrë në dritë nga Departamenti i Doganave Mbretërinë e Bashkuar që të rreme Nintendo lojë consoles janë duke u shitur në internet për gjysmë normat e çmimeve origjinale. Fëmijët të cilët janë përdoruesit neto mund të jetë lehtësisht i tëri për të ofertave dhe për të blerë ato duke përdorur kartat e prindërve të tyre. Mallrat janë dorëzuar dhe konsol punon mirë për diku. Por, ka një fshij. Të adapters pushtet në këto të rreme Nintendo consoles paraqesin rrezik nga zjarri në shtëpinë tuaj ose vendin fëmijë. Është thënë se adapters mund të ndizet në flakë në çdo kohë, duke vendosur fëmijët në rrezik të lartë.

Shmangni blerjen e çdo gjë që është ofruar për një çmim të ulët unbelievably. Dyshojnë në ofertën për mashtrim dhe të bëjë një vendim vetëm pasi të keni verifikuar të gjitha detajet. Në këtë rast, rreziku është më i lartë se humbur një pak dollarë â € "jetën e fëmijës suaj të saj.

( Via Scambusters)

Lini një Koment

Previous post: