Mashtrimet e shpëtimit foreclosure: 4 lloje të zakonshme

nga patrullë

Foreclosure Shpëtim mashtrimet spastrim mbi Shtetet e Bashkuara si çdo gjë. Ka kaq shumë raportime për mashtrimet Foreclosure që ju nuk e dini cila agjent ose profesionale të besojnë dhe të cilët për të mos besojnë. Në përgjithësi ekzistojnë katër lloje të zakonshme MKO mashtrimet foreclosure shpëtimit dhe disa prej tyre janë:

. 1 Ndihmë Phantom: scammer kontakte ju dhe ju ofron â € œgenuineâ € ndihmë. Premtimet janë bërë të çlirojë ty e stresit dhe ju janë bërë për të besuar në çdo fjalë të scammer. Scammer ju siguron se prona juaj do të vijnë nga foreclosure dhe ju kërkon të paguajnë një tarifë të vogël për të filluar procesin e tij. Ju jeni faturuar rëndë për shkresa dhe thirrjeve telefonike të cilat ju mund të keni bërë vetë. Në fund të fundit, shtëpia juaj vjen në foreclosure dhe scammer juaj është të gjendet askund. Ose, ai gatuan deri disa gënjeshtër TOA të shpëtuar nga të gjithë episod.

. 2 Bait dhe Switch: Të karrem scammer ju me një kredi të re. Ai ju tregon se ai mund të ju ofrojnë një â € œrescueâ € kredi që mund t'ju shpëtojë nga borxhi. Ju nënshkruajë dokumentet nuk ditur se dokumentet janë për qëllim të vërtetë të nënshkruajnë titullin tuaj / vepër të shtëpisë të artistit scam. Ju jeni gjithashtu nuk ofroi një kredi shpëtimi.

. 3 Qira-to-Blej ose lirimin me kusht jashtë skemës: scam artist ju siguron se ju mund të shesin pronën tuaj për të dhe ai do të marrësh me qira atë për ju. Keni shitur jashtë, me scammer duke siguruar që ju të diskutuar me huadhënës tuaj. Ju jeni lirohet duke menduar se problemi juaj është e gjatë. NO. Scammer fixes qiranë tuaj në normën e lartë aq shumë në mënyrë që ju të jeni të dëbuar me forcë nga shtëpia për të mos paguar qiratë si duhet. Scammer gjen një blerës dhe në fund deri humbur shtëpinë tuaj dhe të holla!

. 4 Skema Falimentimit: Scammer mbledh tarifë nga ju dhe paraqet një rast të falimentimit në emrin tuaj. Ju janë bërë të besojnë se ju keni qenë të ri-financuar një kredi për të zgjidhur të gjitha çështjet tuaja financiare. Vetëm më vonë, ju vijnë të kuptojnë se ka pasur një falimentimit ngritur në emrin tuaj dhe kjo është arsyeja pse huadhënës nuk ju ka afruar për të foreclosure. Ju ndjeni peshën kryesore të falimentimit për kohë sa ju nuk mund të keni të drejtë për kredi gjatë 10 viteve të ardhshme për shkak të rastit të falimentimit. Një tjetër ndryshim është kur, ju nuk do të marrë pjesë në takimin me kreditorët tuaj dhe gjyqtari shkarkon peticionin tuaj falimentimit dhe kërkon huadhënës për të vazhduar me foreclosure.

Në të gjitha këto raste, artist scam nuk ju kërkoj që të kontaktoni huadhënës tuaj në çdo kosto. Ai thotë se kompania e tij do të koordinojë me huadhënës tuaj. Ju mund të gjeni ndihmë të ligjshme për këtë në Komisioni Federal i Tregtisë (FTC) ose kontrolloni vërtetësinë e foreclosure kompani scam shpëtimit në BBB.

Lini një koment

Previous post:

Next post: